Verandermanagement

Wie kan mij helpen om het anders te doen binnen mijn organisatie?

De adviseurs van Metae ondersteunen jouw organisatie bij het implementeren van een gekozen strategie. Een implementatie kan op diverse manieren worden vormgegeven. Zo kan er vooraf een blauwdruk worden gemaakt of wordt er al doende geïmplementeerd. Het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe werkwijzen doet Metae samen met mensen vanuit de organisatie. Dit zorgt voor draagvlak in de organisatie en een geruisloze overgang, nadat de verandermanager zijn werk gedaan heeft.

De adviseurs van Metae hebben organisaties op verschillende onderwerpen inhoudelijk bijgestaan. Het betrof veranderingen op het terrein van performance management, procesmanagement, informatiemanagement, kwaliteit, klanttevredenheid, maar ook vraagstukken op het terrein van P&O/HRM (taakstructurering, functionering, beoordeling, beloning, verzuim en arbeidsongeschiktheid, duurzame inzetbaarheid en arbeidsvoorwaarden).

Doordat we analytisch sterk zijn, vragen durven stellen en een pragmatische insteek kiezen, zorgen we voor implementatie van duurzame veranderingen.

We gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.