Projectmanagement

Wie kan dit specifieke resultaat realiseren binnen de randvoorwaarden?

Bij projectmanagement gaat het altijd om een afgebakende opdracht. Er wordt vooraf een duidelijk resultaat afgesproken, dat bereikt wordt binnen een gestelde periode en met vastgestelde middelen. De projectmanager van Metae stelt samen met de betrokkenen een duidelijk kader vast en gaat vervolgens doelgericht aan de slag. Het (managen van) effectief samenwerken gericht op dat ene resultaat is daarbij één van de belangrijkste uitdagingen.

Binnen een project worden vele disciplines in korte tijd samengevoegd. Er vindt een analyse van de problematiek plaats, het resultaat wordt benoemd, het projectteam wordt samengesteld, het actieplan wordt bepaald. Het project kan zowel in waterval, als ook agile worden uitgevoerd, afhankelijk van de vereisten. Uiteindelijk staan de resultaten van het project en wordt het geheel overgedragen aan de bestaande organisatie.

Het management is in handen van een projectleider van Metae, de projectmedewerkers zijn interne en soms ook externe mensen. Alles is er op gericht op in een bepaalde periode een belangrijk resultaat neer te zetten. En wel zodanig dat de organisatie er daarna mee vooruit kan.

Onze projectmanagers hebben projecten uitgevoerd zoals het ontwikkelen van een management informatie systeem, het opzetten van een klantencontactcentrum, het invoeren van een nieuw functiegebouw, het ontwikkelen en doorvoeren van werkprocesverbeteringen.

Door onze discipline, doelgerichtheid en doordat we in verbinding staan met de bestaande organisatie, ronden we onze projecten succesvol af.

We gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek