Advies

Het loopt niet soepel. Waardoor haal ik mijn gewenste resultaat niet?
Welke factoren kan ik beïnvloeden?

De adviseur van Metae doet onderzoek naar factoren die er voor zorgen dat een bepaald resultaat niet gehaald wordt, een proces niet werkt of een afdeling/team niet optimaal presteert. Met de doorlichting krijgt de klant zicht op wat te beïnvloeden is en tot welk resultaat dat zal leiden. Vervolgens wordt aangegeven hoe de situatie aan te pakken, om structurele verbetering te laten plaatsvinden.

Metae kiest voor een integrale benadering. De adviseur bekijkt de gekozen doelen in samenhang met de mensen, het management en de processen.

De adviseurs van Metae worden ingezet bij doorlichtingen op het gebied van het performance management, optimalisatie van werkprocessen of om het functioneren van teams, afdelingen of vestigingen te kunnen beoordelen.

Door de integrale, analytisch en praktisch aanpak van Metae krijgt de organisatie een helder beeld. De adviseurs denken mee in mogelijke strategieën om de prestaties te vergroten. Voor de ontwikkeling en implementatie van verbeteringen kan Metae eveneens worden ingeschakeld, bijvoorbeeld in de rol van project- of programmamanager.

We gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.