Metae | Referenties
15485
page-template-default,page,page-id-15485,page-child,parent-pageid-15483,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Referenties

  • Yke koppelt brede management-vaardigheden aan een heel scherp analytisch vermogen. Ze heeft dat bij Keerpunt laten zien in een managementfunctie en een complex verandertraject.” (Erwin Lots, Directeur Keerpunt BV)
  • Erik Zondag heeft bij Standvast Wonen, een woningcorporatie met 75 medewerkers in Nijmegen en Beuningen het project competentiemanagement en integraal belonen getrokken. Dit heeft binnen een half jaar geresulteerd in een geheel nieuwe manier van denken over kwaliteiten van mensen en over belonen naar prestatie. Bovendien blijkt er een groot draagvlak voor de nieuwe manier van werken en denken bij de medewerkers. Erik is als geen ander in staat zeer snel  te laten zien waar weerstanden tegen vernieuwingen binnen de organisatie zullen ontstaan en kan goed adviseren over een adequate aanpak.” (Adri van Grinsven, Directeur-bestuurder Standvast Wonen)
  • Ik heb Yke leren kennen als een zeer gedreven en professionele consultant met diepgaande kennis op strategisch niveau op het gebied van HR vraagstukken. Ze is prettig in de omgang en heeft een goede balans tussen zakelijkheid en sociale omgang met de klant en haar medewerkers. Ze denkt mee met de processen in de organisatie en komt met “out of the box” ideeen waar mogelijk. Ik beveel haar van harte aan voor ad-interim HR en/of leidinggevende werkzaamheden.” (Linda Boots, HR-manager Keerpunt BV)