Metae | Coaching
15481
page-template-default,page,page-id-15481,page-child,parent-pageid-15469,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Coaching

Coaching: een veelgebruikte term in managementland de afgelopen jaren. Maar wat is nu werkelijk de toegevoegde waarde van een externe coach? Een coach van Metae richt zich op (midden-)managers die een vertaalslag willen maken van hetgeen ze willen bereiken naar het werkelijke gedrag dat nodig is om dit te bereiken. We relateren dit te allen tijde aan de situatie in de organisatie.  Metae gaat op zoek naar leerdoelen van zowel de individu als de organisatie. Zowel de behoefte van het individu  als die van de organisatie willen wij bedienen.
Het gewenste doel wordt vastgesteld en het dagelijkse gedrag wordt verkend. Diverse mogelijke alternatieve gedragingen worden besproken en gewogen o.b.v. (de)motiverende factoren. in de stijl van coaching wordt er aansluiting gezocht bij de leerstijl van de persoon en worden de noodzakelijke stappen in het leerproces genomen. Gedrag is daarbij steeds een belangrijk ijkpunt. Want zoals Descartes zei: “om te weten wat mensen werkelijk denken, moet men eerder letten op wat ze doen dan op wat ze zeggen”.

Wat onderscheidt ons?
• gericht op (midden-)managers
• gericht op leerdoelen van individu én organisatie
• gericht op gedrag
Contact
• Wilt u snel in contact komen met één van onze coaches? Neem dan contact met ons op.